Tandverzekering

Tandverzekering

Tandpijn is bijzonder vervelend. Daarom verzorgt u uw gebit optimaal en brengt u regelmatig een bezoek aan de tandarts. Maar toch voorkomt u daarmee niet alle ellende. Kronen, bruggen en implantaten zijn niet alleen pijnlijk, ze kosten ook veel geld.

Verzeker uw gebit

Het gebit van uw kinderen laten rechtzetten kost al gauw duizenden euro’s. En als uw eigen tanden vervangen moeten worden door implantaten of kronen, lopen de facturen hoog op.

Een goede tandverzekering start op het moment dat de tussenkomst van de mutualiteit eindigt. Een betere tandverzekering geldt zelfs voor aandoeningen die het ziekenfonds helemaal niet terugbetaalt. Zo recupereert u tot tachtig procent van de kosten voor vullingen, orthodontie en protheses.

Kom praten over uw tanden

Niet elke maatschappij biedt een goede tandverzekering aan. Maar ook niet iedereen heeft er een nodig. We overlopen graag samen met u de risico’s en de voordelen van een dekking. En u beslist in alle vrijheid wat u met ons onafhankelijk advies doet.

Plan Tandzorg DKV

KANTOOR HINGENE
Cesar Van Kerckhovenstraat 2A
2880 Hingene (Bornem)

FSMA 0734.980.777

KANTOOR NIEL
Jozef Wauterslaan 17
2845 Niel

© Copyright 2022 Baeyaert Imbaver BV | Alle rechten voorbehouden aan Baeyaert Imbaver BV | Design & Hosting by Bolder | Privacybeleid |