HYPOTHEEK
Wereld

In samenwerking met hypotheekwereld vergelijken wij voor u gratis en onafhankelijk de tarieven en formules van hypotheken bij verschillende banken en kredietinstellingen, een positief alternatief voor het ondoorzichtig en commercieel gekleurd hypotheekadvies van de banken.

100% onafhankelijk!

Ben je op zoek naar de beste hypothecaire lening? Vertrouw dan op het onafhankelijk advies van Hypotheekwereld. We hebben geen banden aan met financiële instellingen en vergelijken in alle vrijheid de tarieven van meer dan 15 banken.

We bieden je een overzicht van de verschillende rentevoeten, kortingen en bijhorende verplichtingen en leggen de voor jou meest aangewezen leenformules haarfijn uit. We laten je volledig vrij in de keuze van de verzekeringen. Het optimaliseren van de schuldsaldoverzekering levert je vaak een onverwacht groot voordeel op. Een goede brandverzekering aan goede voorwaarden is ook een belangrijke keuze. Voor het tarief van jouw lening en de bijhorende verzekering schuimen we de ganse markt af. Wij gaan in alle onafhankelijkheid op zoek naar een lening op jouw maat, aan de beste voorwaarden.

Begeleiding van A tot Z

Wij staan je bij in alle facetten van jouw lening! Bij het kiezen van de beste hypothecaire lening begeleiden we je van a tot z. Dat betekent dat we je in elke fase de nodige ondersteuning geven. Zo kun je op ons rekenen van bij de aanvraag van de lening tot bij het verlijden van de akte bij de notaris en hulp bij je belastingaangifte.

- We zitten samen rond de tafel. Wat zijn jouw plannen?
- Zijn jouw plannen haalbaar?
- Hoe ver kun je springen?
- Keuze van de ideale lening: vast, variabel of semi-variabel, duurtijd & fiscaliteit.
- We stellen jouw dossier samen, dienen het in bij de bank van jouw keuze en volgen het op.
- Komt jouw project voor subsidies in aanmerking?
- Voorstellen van de meest interessante verzekeringen.
- Verlijden van de akte bij de notaris.
- Verdere opvolging: rentevoeten, renteherzieningen, renovatie…
- Hulp bij je belastingsaangifte voor het bekomen van je fiscaal voordeel.

De Hypotheekwereld expert volgt je dossier op de voet en zorgt ervoor dat alles van een leien dakje loopt.
Zo kan jij je volledig op jouw woonproject toeleggen. Zonder zorgen.

Gratis hypotheek experT

Samen zoeken wij naar de oplossing voor jouw situatie. Hypotheekwereld is een echte expert die zich exclusief op de hypotheekmarkt toelegt. Hij/zij maakt de nodige tijd voor jou vrij en zoekt samen met jou naar de oplossing die het best bij je past. In een gezamenlijk gesprek gaan we nader in op jouw persoonlijke, financiële en fiscale situatie. We stellen je een oplossing voor in gewone mensentaal. Kortom, een lening die je op het lijf is geschreven en waar je een goed gevoel bij hebt. Dit allemaal helemaal gratis. Hoe kan dat? Dat leggen wij jou graag uit bij de eerste afspraak.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

KANTOOR HINGENE
Cesar Van Kerckhovenstraat 2A
2880 Hingene (Bornem)

FSMA 0734.980.777

KANTOOR NIEL
Jozef Wauterslaan 17
2845 Niel

© Copyright 2022 Baeyaert Imbaver BV | Alle rechten voorbehouden aan Baeyaert Imbaver BV | Design & Hosting by Bolder | Privacybeleid |