Reisverzekering

Reisverzekering

U wenst een bescherming voor uw verplaatsingen naar het buitenland ? Dan is een verzekering Reisbijstand wat u zoekt. Voor wie maar één of twee keer per jaar een reis onderneemt, kan het voordeliger zijn om een tijdelijke polis af te sluiten. Wie vaker op reis gaat kan evenwel beter een vast contract afsluiten.

Voor wie met de wagen reist, kan er ook een luik pechverhelping voorzien worden (zie ook onze polis Pechverhelping). Voor tussenkomsten in het buitenland kunnen evenwel extra waarborgen opgenomen worden.

Maar de belangrijkste waarborgen blijven natuurlijk de uitgebreide medische assistentie die in dergelijke polissen wordt opgenomen. Maar ook de onderdelen “annulatieverzekering” en “verlies van bagage” kunnen veel soelaas brengen en u behoeden voor financiële gevolgen of ervoor zorgen dat uw vakantie geen nachtmerrie wordt.

U ziet dat er heel wat mogelijkheden zijn, en dit vaak voor een bescheiden bijdrage. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.

KANTOOR HINGENE
Cesar Van Kerckhovenstraat 2A
2880 Hingene (Bornem)

FSMA 0734.980.777

KANTOOR NIEL
Jozef Wauterslaan 17
2845 Niel

© Copyright 2022 Baeyaert Imbaver BV | Alle rechten voorbehouden aan Baeyaert Imbaver BV | Design & Hosting by Bolder | Privacybeleid |