Ongevallen

Ongevallen

BESTUURDERSVERZEKERING

In de wettelijk verplichte autoverzekering zijn alle slachtoffers van een ongeval met uw voertuig verzekerd, behalve de bestuurder. De persoon die het ongeval veroorzaakt heeft geen recht op een vergoeding. Indien u niet in fout bent, hangt u van de tegenpartij af voor een schadevergoeding. De bestuurdersverzekering is in het leven geroepen om de lichamelijke schade, ten gevolge van een ongeval, aan u als bestuurder te vergoeden, ongeacht uw aansprakelijkheid.

VERKEERSPOLIS GEZIN

Een verkeerspolis vergoedt de schade van de leden van uw gezin bij een verkeersongeval ongeacht de aansprakelijkheid van u of uw gezinsleden.

Formules

Er zijn verschillende formules die u kan onderschrijven, al naar gelang uw behoeften en de gezinssituatie.

Een eerste formule: uzelf als bestuurder van het omschreven voertuig. Dit betekent dat enkel u als bestuurder van uw wagen verzekerd bent in dit contract.
Een tweede formule: uzelf als bestuurder van elke wagen, dus u bent verzekerd in alle wagens waar u bestuurder bent.
Een derde formule: uzelf en uw gezin in alle wagens is de derde formule. Hierbij is het om het even wie van uw gezin er met om het even welke auto rijdt, de bestuurder zal vergoed worden bij een ongeval.
Een vierde formule en dit is dan ook een volledige verkeerspolis: uzelf en uw gezin in het verkeer. Deze verzekering dekt u en uw gezin als inzittende of bestuurder van om het even welk voertuig (auto, bromfiets, fiets, …), als passagier van een openbaar vervoermiddel (taxi, bus, tram,…) of als voetganger.

Waarborgen

Er zijn vier waarborgen:

Overlijden naar aanleiding van een verkeersongeval
Blijvende invaliditeit
Dagvergoeding bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid
Medische kosten

INDIVIDUELE ONGEVALLEN

Wenst u ook de ongevallen buiten het verkeer te verzekeren dan is de polis Individuele ongevallen de ideale oplossing. Deze polis voorziet in een vergoeding in geval van overlijden, blijvende ongeschiktheid en medische kosten voor alle ongevallen in uw privé leven.

KANTOOR HINGENE
Cesar Van Kerckhovenstraat 2A
2880 Hingene (Bornem)

FSMA 0734.980.777

KANTOOR NIEL
Jozef Wauterslaan 17
2845 Niel

© Copyright 2022 Baeyaert Imbaver BV | Alle rechten voorbehouden aan Baeyaert Imbaver BV | Design & Hosting by Bolder | Privacybeleid |