Alle bouwplaats risico’s (ABR)

Alle bouwplaats risico’s (ABR)

Eindelijk bouwt u het huis van uw dromen. Of u verbouwt die vierkantshoeve of dat oude huis in de stad. Fantastisch, tot … een van uw aannemers zijn bulldozer door de tuin van de buren stuurt en er forse schade aanbrengt. Of tot een zware storm uw nog-niet-vastgemaakte dakpannen op de auto’s voor de deur doet belanden …

ABR EN BRANDPOLIS: EEN ONAFSCHEIDELIJK DUO

Schade veroorzaakt door uw huis? Dan denkt u onmiddellijk aan uw brandpolis. Terecht, want die komt in de meeste gevallen zonder problemen tussen. Tenzij … uw huis een bouwwerf is met losliggend materiaal. Want dan schrijven heel wat kleine lettertjes in brandverzekeringen voor dat u niet gedekt bent.

Een ABR-polis is precies bedoeld om dat risico weg te nemen. Zodat u zich ook tijdens de bouwwerken geen zorgen moet maken over schade aan uw buren of aan voorbijgangers.

WE LEGGEN SAMEN DE PUZZEL

Als uw makelaar geven we graag advies om uw risico’s helemaal perfect af te dekken. Hebt u bouwplannen? Kom dan zeker even langs. We bestuderen samen de voorwaarden uit uw brandpolis, en leggen er een aanvullende ABR-polis naast. Dat advies is altijd onafhankelijk.

KANTOOR HINGENE
Cesar Van Kerckhovenstraat 2A
2880 Hingene (Bornem)

FSMA 0734.980.777

KANTOOR NIEL
Jozef Wauterslaan 17
2845 Niel

© Copyright 2022 Baeyaert Imbaver BV | Alle rechten voorbehouden aan Baeyaert Imbaver BV | Design & Hosting by Bolder | Privacybeleid |