Goed verzekerd op (sneeuw)vakantie!

Er staan verschillende verlofperiodes voor de deur! Misschien ga jij ook genieten van een vakantie in de sneeuw? Dan is het zeker een goed idee om je voor sommige zaken goed te verzekeren, want een ongelukje is snel gebeurd!

Onze verzekering ‘Reisbijstand’ dekt onder meer de repatriëring en terugbetaling van de medische kosten voor de gevolgen van een ongeval in het buitenland, de overkomst van een familielid in het buitenland en de vervroegde terugreis bij het overlijden van een familielid.

Daarnaast krijg je enkele aanvullende opties om je extra te verzekeren, zoals de annulatieverzekering bij annulatie van je vakantie door overmacht, of een bagageverzekering en bijstand voertuigen. Indien gewenst kan je er bij deze laatste ook voor opteren om het ganse jaar in België bijstand te genieten.

De bijstand voertuigen is vooral interessant als je een lange autorit voor de boeg hebt. Krijg je onderweg te kampen met autopech, dan heb je recht op bijstand en een eventuele vervangwagen.

Een bagageverzekering is dan weer interessant als je reist met het vliegtuig. Geraakt je bagage verloren of komt deze te laat aan op je bestemming, dan word je door deze verzekering vergoed. Opgelet: zitten er heel wat kostbare items in je bagage? Ga dan na of je deze niet afzonderlijk dient te verzekeren!

En goed om te weten: je kan je eenmalig verzekeren, voor een specifieke trip naar het buitenland, of je kan opteren voor een contract op jaarbasis.

We wensen je alvast een zeer fijne en zorgeloze vakantie toe! En wens je je toch nog bijkomend te verzekeren? Geef ons dan zeker een seintje!

TERUG NAAR NIEUWS ARCHIEF

KANTOOR HINGENE
Cesar Van Kerckhovenstraat 2A
2880 Hingene (Bornem)

FSMA 0734.980.777

KANTOOR NIEL
Jozef Wauterslaan 17
2845 Niel

© Copyright 2022 Baeyaert Imbaver BV | Alle rechten voorbehouden aan Baeyaert Imbaver BV | Design & Hosting by Bolder | Privacybeleid |